|
Förrätter:
69:-/person
Kan endast beställas i samband med huvudrätterna. |
|
Laxtartar på en bädd av salladsskott med creme fraiche och finhackad rödlök.
Lättrökt ankbröst.
Serveras med hjortronkräm på en bädd av plocksallad vänd i balamicovinäger och kuvertbröd. |
|
|
|
Huvudrätter:
195:-/person
Gourmetpotatissallad - Bröd och smör ingår i alla alternativen.
|
|
Helstekt gris - Äpplemos - Strimlad inlagd pumpa - Såser.
Helstekt lamm - Fetaost - Svarta kärnfria oliver - Örtmarinerade vitlöksklyftor - Tzatsiki.
Helstekt vildsvin - Äpplemos - Strimlad inlagd pumpa - Såser.
Helstekt hjort - Äpplemos - Strimlad inlagd pumpa - Såser. |
|
Grillbuffe
205:-/person
Gourmetpotatissallad – Fetaost – Svarta kärnfria oliver – Örtmarinerad vitlök – Grönsallad – Bröd och smör.
Ni väljer tre sorters kött av följande: |
|
|
|
|
|
Desserter
69:-/person
Kan endast beställas i samband med huvudrätter. |
|
Crème brûlée.
En klassiker som bränns av med casanadosocker och serveras med balsamicomarinerade bär.
Hallon och chokladbakelse. Serveras på en spegel av röda bär.
|